Online Winkelen

Waarom online winkelen bij Duurzame Dealtjes?

Vind jij het leuk om online te shoppen en wil je daarbij impact maken op een duurzamere wereld? Dan is Duurzame Dealtjes de online winkel voor jou! Wij verkopen (bijna) perfecte producten voor een superscherpe prijs!

Hoe dat kan? Wij verkopen producten die retour zijn gestuurd naar bol.com verkopers. Deze retourproducten zijn 100% technisch in orde en verkeren in bijna perfecte staat. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product een klein krasje of een beschadigde verpakking bevat. Maar dit mag het online winkelplezier natuurlijk niet bederven! Daarom bieden wij deze producten aan voor een lagere prijs! Hiermee bespaar je niet alleen een hoop geld, maar je shopt ook nog eens duurzaam! Shop vandaag nog via onze webshop

Goedkoop online winkelen

Hoe doet Duurzame Dealtjes dit?

Bij Duurzame Dealtjes zijn we er ons bewust van dat er niets leuker is dan goedkoop online winkelen. Wel vinden wij het belangrijk om rekening te houden met onze wereld en natuur. Daarom hebben wij de perfecte oplossing gevonden!

Wij van Duurzame Dealtjes verkopen producten die ooit terug zijn gestuurd naar verkopers van bol.com. In de meeste gevallen is er niets met het product gebeurd. Hooguit is het product een keer uit de verpakking gehaald. Om deze producten een tweede kans te geven bieden wij deze retourproducten aan als superdeal! Dus eigenlijk ontvang je dezelfde kwaliteit als een nieuw product, maar dan met een hoge korting! Dat maakt online winkelen uniek en voordelig!

Wie weet vind jij hier wel het perfecte cadeau voor je geliefde of jezelf! Neem eens een kijkje op onze site