Jonge Eibergse ondernemer geeft retour producten een nieuwe kans!

Jonge Eibergse ondernemer geeft retour producten een nieuwe kans!

In een wereld waarin gemak vaak hand in hand gaat met impulsiviteit, probeert een jonge ondernemer uit Eibergen het tij te keren. Gijs, eigenaar van het bedrijf Duurzame Dealtjes, staat op het punt om een grote verandering door te voeren in hoe wij denken over geretourneerde producten van online verkopers.
 
"Veel online verkopers kiezen ervoor om geretourneerde producten te vernietigen”, vertelt Gijs. "Maar ik geloof dat het kan. Deze producten verdienen namelijk een tweede kans, precies wat ik ze wil geven!”.
 
Duurzame Dealtjes is meer dan zomaar een bedrijf; het is een missie. Gijs is vastberaden om mensen te laten zien dat geretourneerde producten niet per se synoniem hoeven te zijn met verspilling. "In 70% van de gevallen is het product niet eens gebruikt”, legt Gijs uit. "Het kan zijn dat de kleur niet naar wens was, de afmetingen niet klopten of het simpelweg te laat werd bezorgd. Maar deze producten zijn nog steeds technisch in orde. Het is zonde om deze producten zomaar weg te gooien”.
 
Gijs wil het negatieve stigma rond retourproducten doorbreken en consumenten laten zien dat er een alternatief is. "De eerste stappen naar een duurzamere wereld hoeven niet moeilijk te zijn”, benadrukt hij. "Door gebruik te maken van geretourneerde producten geven we ze een tweede leven én wordt verspilling tegengegaan. Het is een win-win situatie”.
 
Benieuwd naar het assortiment van Duurzame Dealtjes? Neem dan een kijkje op https://duurzamedealtjes.nl/ en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst!
..
Bekijk het orginele artikel HIER
Terug naar blog