Ons Verhaal

 • Ons verhaal

  Op een normale dag worden er ongeveer 1.000.000 online bestellingen gedaan. Daarvan wordt gemiddeld 20% weer geretourneerd. Dit zijn dagelijks 200.000 retourpakketten. Vele online verkopers kiezen ervoor om de retourproducten te vernietigen of te laten verstoffen. Wij van Duurzame Dealtjes willen hier verandering in brengen.

   

  Wij nemen retourproducten en restpartijen over van online verkopers. Vervolgens worden deze producten gecontroleerd en opnieuw aangeboden als super deal! Dus naast het feit dat de kortingen enorm kunnen oplopen, shop je bij ons ook nog eens duurzaam! Dat klinkt goed, toch?

 • Hoe werken wij?

  Wij nemen retourproducten en restpartijen over van online verkopers. De producten worden meteen gecontroleerd en getest. Als het product onze keuring heeft overleefd, krijgt het een mooi plekje in onze webshop. Vanaf dat moment kun jij als consument je slag slaan!

   

  Wanneer jij jouw product hebt weten te bemachtigen, start bij ons het afscheidsfeest. Vervolgens wordt de bestelling warm ingepakt en klaar gemaakt voor de reis. Indien jij voor 15:00 uur besteld, ontvang jij de bestelling al de volgende dag! Benieuwd naar onze reistijden? Check dan hier de Reistijden

 • Duurzaam & Voordelig!? Hoe dan!?

  Jaja, het is echt mogelijk! Maar daarvoor hebben we wel jouw hulp en vertrouwen nodig. Wij van Duurzame Dealtjes doen er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit doen we onder andere door het hergebruiken van verpakkingen. Wel kan het dus zijn dat een verpakking gebruikssporen of stickerresten bevat.

   

  Daarnaast rekenen wij de verzendkosten niet door in onze verkoopprijzen. Hierdoor voorkomen wij dat producten onnodig duurder worden. Ook proberen wij jou op deze manier bewust te maken van de impact van verzenden. Het is immers duurzamer om in één bestelling meerdere producten te bemachtigen dan allemaal losse bestellingen te plaatsen.