Verzenden & Retourneren

Verzenden 

Wanneer jij je pakketje vóór 15:00u besteld, zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij jou in huis is. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van je (bijna) nieuwe aanwinst!
.
Heb jij een bestelling geplaatst in het weekend? Dan kan het zijn dat je iets langer moet wachten. De eerstvolgende bezorgmogelijkheid is dan dinsdag. Bekijk hieronder onze verzendtabel (deze bezorgmogelijkheden kunnen tijdens feestdagen afwijken):
.

Om geen onnodige extra verpakkingsmaterialen te gebruiken, proberen wij zoveel mogelijk in de originele doos te verzenden. Het kan dus zijn dat de verpakking beschadigingen, geschreven teksten of stickerresten bevat.
 
Waarom betalen voor verzenden?
Wij kunnen er natuurlijk voor kiezen om onze producten duurder te maken, zodat wij gratis verzenden kunnen aanbieden. Toch hebben wij van Duurzame Dealtjes ervoor gekozen dit niet te doen. Waarom? Op deze manier bespaar je kosten wanneer je meerdere producten tegelijk besteld!
...

Retourneren

Bij Duurzame Dealtjes streven we ernaar om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs wanneer een product niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Hier is ons retourbeleid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten:
 
14 Dagen Bedenktijd
We begrijpen dat het soms lastig is om een product te beoordelen zonder het eerst in handen te hebben. Daarom bieden wij een bedenktijd van 14 dagen na aankoop. Als je binnen deze periode besluit dat het product niet aan jouw wensen voldoet, kun je het retourneren. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening.
 
Retourvoorwaarden
Hoewel we graag willen dat je tevreden bent met je aankoop, zijn er enkele uitzonderingen waarvoor retourneren niet mogelijk is:
  • Maatwerkproducten die volgens jouw specificaties zijn geproduceerd.
  • Hygiëneproducten zoals epilators, dekens, scheerapparaten, pyjama's, ondergoed, babyartikelen en in-ear headsets.
  • Verzorgingsproducten zoals kammen, borstels, haar- en gezichtsverzorgingsproducten.
  • Producten met ingebouwde accounts, zoals pc's, laptops, telefoons en smartwatches.
  • Producten die onherroepelijk vermengd zijn met andere producten na levering.
  • Digitale vouchers of cadeaubonnen.
 
Neem Contact Met Ons Op
Een retour aanvragen kan via klantenservice@duurzamedealtjes.nl. Indien je twijfelt of jouw product in aanmerking komt voor retournering, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@duurzamedealtjes.nl. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van een passende oplossing.
 
Omruilen
Hoewel we begrijpen dat je in sommige situaties het liefste je producten wil ruilen, zijn we vaak beperkt in deze mogelijkheid vanwege onze afhankelijkheid van retouren. We raden je echter aan om altijd contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons best om een passende oplossing te vinden.
 
Bij Duurzame Dealtjes willen we dat je met een gerust hart kunt winkelen, wetende dat we klaarstaan om je te helpen bij elke stap van je winkelervaring. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen!